Jamulus

Jamulus is een programma wat het mogelijk maakt om samen tegelijktijdig te kunnen zingen.
Zoom is een programma wat je er bij kunt gebruiken, omdat je dan ook ziet met wie je zingt.

Jamulus is iets wat in deze Coronatijd een lichtpunt voor ieder koorlid kan zijn.
Het lijkt net alsof je in een koor zingt en binnen een paar repetities is het mogelijk om naar een eindproduct te werken.
Dit kan een optreden zijn, zoals bijvoorbeeld bij Balk Vocaal Digitaal maar natuurlijk ook een optreden wat je zelf op kunt nemen of kunt live streamen.

Op dit moment waar fysieke repetities niet mogelijk zijn kan je nu gewoon blijven repeteren en ervaren dat zelfs online zingen een feest kan zijn!

Jamulus is ook een programma wat je later ,als je weer fysiek met je koor gaat optreden, ook nog kunt inzetten voor extra repetities als je toewerkt naar een grotere productie.
Het programma biedt heel veel mogelijkheden, je kunt ook in stemgroepen oefenen, je kunt zelf het geluid dempen, je kunt er mee chatten als je ergens tegenaan loopt tijdens de repetitie enz.
Natuurlijk is het mooiste dat je niet alleen met je eigen koor zingt maar ook kunt musiceren met koorleden, zangers of muzikanten vanuit heel Nederland en nóg mooier, zelfs met het buitenland!

Erik Fortier, de dirigent van Zing4all, is een expert in het gebruik van dit programma. Hij heeft ook al veel koren en dirigenten begeleid.
Je kunt je bij ons inschrijven voor Jamulus projecten of Sing-a-longs.
Maar wat ook fijn is dat Erik je 1 op 1 hulp kan bieden. Je krijgt een handleiding hoe je als koorlid en/of dirigent met Jamulus kunt werken. Het lijkt ingewikkeld, maar als je eenmaal het programma hebt geïnstalleerd en weet dat je niet veel nodig hebt om met het programma te werken is het een kwestie van gewoon doen! Erik kan ook troubleshooter zijn bij alle problemen waar je tegenaan loopt bij het werken met dit programma.

Jamulus is met name in deze tijd een onmisbare tool om musiceren, zingen op afstand met zowel grote als kleine groepen mensen mogelijk te maken en dat willen we toch allemaal?

Muziek verbindt, geeft je energie en maakt je blij!
Aarzel niet en doe mee!!!!!

Meld je aan voor 1 op 1 hulp, geef je op voor de Sing-a-longs of de Jamulusprojecten.
Laten we vooral met elkaar blijven zingen en muziek maken!