50+ Vocals Capelle a/d IJssel

Wil je graag overdag zingen in een koor waar gezelligheid en plezier de sleutelwoorden zijn? 

Dan is het koor o.l.v. dirigente Rian van Randwijk vast iets voor jou. Rian heeft in de afgelopen jaren al heel veel koren geleid en is een enthousiaste bewogen dirigente die elke week met passie de koren begeleid. Onderlinge goede sfeer en contact zijn voor haar heel belangrijk. Plezier in zingen heeft de prioriteit en daarbinnen wordt gewerkt aan een mooi zangniveau met een zangsysteem dat voor iedereen haalbaar is. Projecten en thema’s van 2/3 maanden vormen de basis en worden altijd afgesloten met een optreden voor publiek. Op dit moment werken we aan het project Koorfavorieten icm met het thema Golden Oldies. Op 27-03-'22 is er een afsluitend optreden (onder voorbehoud: datum, tijd en invulling worden nog bekend gemaakt). Ook gaan we ook druk aan de slag met repertoire wat ter gehore gebracht zal worden tijdens een concert met zanger Roon Staal op 09-04-2022 waar aCapelle met een ander koor zal werken aan een spetterend optreden!

Er wordt wekelijks gerepeteerd op dinsdagochtend van 10.30- 12.45 uur. De inloop is er al vanaf 10.00 uur. Om de 6 weken staat er ook een gezellige lunch op het programma, de eerste zijn al bekend: 08-02-202 en 22-03-2022, er wordt om een kleine bijdrage gevraagd.

 

Adres:

Seniorenresidentie IJsselzicht

St.Helenabaai 1 2904 AE

Capelle aan den IJssel

Nieuws

Vanaf januari 2022 gaat Rian samenwerken met Erik Fortier, een jonge enthousiaste deskundige dirigent met veel koren onder zijn beheer. Erik zal de repetitie per piano live gaan begeleiden en er zullen ook oefenbestanden van elk lied ter beschikking gesteld worden, zodat zingen nog toegankelijker wordt en leuker! 

“Muziek verbindt, geeft energie en maakt je blij”