Rock4all Berlicum

Wil je graag rock zingen in een koor waar verbinding en lekker uit je dak gaan de sleutelwoorden zijn? 

 

Onder leiding van dirigent Erik Fortier zingt Rock4all  wekelijks op dinsdagavond van 20:00 - 21:30 uur in een ruime zaal in Berlicum (nabij 's-Hertogenbosch).

  • Het koor biedt ruimte aan mannen en vrouwen in alle leeftijden.
  • Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel.
  • Het repertoire bestaat uit mooie rockmuziek die je als lid ook zelf kunt indienen.

Regelmatig is er een repetitie met live-band of workshop!

Natuurlijk gaan we ook optreden en met het Beneluxtheater in het pand gaat dit zeker lukken. Elk half jaar sluiten we af met een seizoensafsluiting in de vorm van een optreden, open repetitie en/of andere (muzikale) activiteit.  Deelname bij Rock4all is op basis van €34,99 per maand. Er is geen inschrijfgeld en een proefles is gratis. 

 

Anja Weerdmeester

Als enthousiast koorlid werkt Anja sinds 2018 vrijwillig samen met Erik. Zij is een talentvolle duizendpoot met ervaring in het werken binnen het onderwijs. Ze is creatief met zingen, dansen, schilderen, yoga, en  choreografie bij musicals en cabaret. Door management en coachingscursussen heeft zij ook leidinggevende capaciteiten. Haar hoofdtaken binnen Zing4all:  Contact & ondersteuning

Dirigent

Erik Fortier dirigeert vele koren in diverse genre’s en stijlen, samenstellingen en leeftijden. Hij heeft ruim 16 jaar ervaring als dirigent en arrangeur. Met de nodige energie en humor schept hij een ongedwongen sfeer, waardoor de koorleden zowel individueel en als groep boven zichzelf uitstijgen. Lees hier meer over Erik en zijn koren.

 

Er wordt wekelijks gerepeteerd op:

Dinsdagavond

20:00 - 21:30 uur

 

Repetitielocatie:

Den Durpsherd/Beneluxtheater

Kerkwijk 61

5258KB Berlicum