Muziek verbindt, geeft energie en maakt blij

Vocals4all

Heb je wat meer vrije tijd en zin om elke week overdag ontspannen samen te zingen?  Kom dan zingen bij één van onze 4 Vocals4all koren die werken volgens hetzelfde concept. We repeteren op diverse mooie en ruime locaties.  Een leuke bijkomstigheid is dat je als lid van Vocals4all gratis mag meezingen op de andere locaties. Klik op één van de locaties en lees meer over het koor waar je interesse voor hebt.

Meer informatie? Bel naar de contactpersoon van onze koren: Anja Weerdmeester 0640580793. Een keer meezingen o.l.v. onze dirigent Erik Fortier?  Meld je aan voor een gratis proefles!  Je bent van harte welkom!


Maandag 10:00 - 12:00 uur


Maandag 14:00 - 16:00 uur


Capelle aan den IJssel

Dinsdag 10:00 - 12:00 uur


Donderdag 10:00 - 12:00 uur


Erik Fortier

De directeur en  jonge talentvolle dirigent in alle genres en stijlen. De muzikale en zakelijk leider bij muzikale activiteiten, koorevenementen producties en theatervoorstellingen. Het muzikale brein achter al zijn op maat gemaakte (koor)arrangementen. Daarnaast ook nog muzikant: toetsenist, pianist, organist, accordeonist en zanger. Wil je meer weten over Erik? Kijk hier naar zijn biografie.

Anja Weerdmeester

Als enthousiast koorlid werkt Anja sinds 2018 vrijwillig samen met Erik. Zij is een talentvolle duizendpoot met ervaring in het werken binnen het onderwijs. Ze is creatief met zingen, dansen, schilderen, yoga, en  choreografie bij musicals en cabaret. Door management en coachingscursussen heeft zij ook leidinggevende capaciteiten. Haar hoofdtaken binnen Zing4all: ondersteuning & coaching