50+ Vocals Rotterdam Ommoord

Wil je graag overdag zingen in een koor waar gezelligheid en plezier de sleutelwoorden zijn? 

Dan is het koor o.l.v. dirigente Rian van Randwijk vast iets voor je. Rian heeft in de afgelopen jaren al heel veel koren geleid en is een enthousiaste bewogen dirigente die elke week met passie de koren begeleid. Onderlinge goede sfeer en contact zijn voor haar heel belangrijk. Plezier in zingen is heel belangrijk en daarbinnen werken aan een mooi zangniveau met een zangsysteem dat voor iedereen haalbaar is. Projecten en thema’s van 2/3 maanden vormen de basis en worden altijd afgesloten met een optreden. Koorleden mogen zelf ook repertoire aandragen. Op dit moment werken we aan het project “Golden Oldies”. Een aantal van deze nummers zullen we gaan zingen op onze viering t.g.v. ons 5 jarig jubileum op 27-03-2022 (nog onder voorbehoud: definitieve datum, tijd en invulling worden nog nader bekend gemaakt!). Het idee is een koffieconcert te doen met een “Zing-a-long”.

Er wordt wekelijks gerepeteerd op dinsdagmiddag van 15.00- 17.00 uur. De inloop is er al vanaf 14.30 uur. Om de 6 weken zal er een les vervallen omdat er dan een andere activiteit gepland staat voor die dag.(de eerste vervaldata zijn 08-02-2022 en 22-03-2022)

 

Adres:

SOR Te Hoogerbrugge
Varenhof 1
3069 KG Rotterdam

Nieuws

Vanaf januari 2022 gaat Rian samenwerken met Erik Fortier, een jonge enthousiaste deskundige dirigent met veel koren onder zijn beheer. Erik zal de repetitie per piano live gaan begeleiden en er zullen ook oefenbestanden van elk lied ter beschikking gesteld worden, zodat zingen nog toegankelijker wordt en leuker! 

“Muziek verbindt, geeft energie en maakt je blij”